Een Spannend Afspraakje?! Wat kan je verwachten?

Ieder afspraakje is anders, ik laat me leiden door jou/jullie seksuele verlangens… Om een beeld te geven…

Het is ’s avonds 21:00, dat vind ik persoonlijk een ideale tijd voor een avondafspraakje. Een laatste keer inspecteer ik alles, de achtergrondmuziek plezierig, en niet te overheersend, zodat we elkaar goed kunnen verstaan, brandende kaarsjes geven de kamer een romantische sfeer… Dan gaat de bel, jij/jullie zijn gearriveerd.

Ik verwelkom je/jullie als oude vriend(in)en.

Waarna ik vraag wat ik voor je/jullie kan inschenken en er gezellig bij kom zitten…

Terwijl we genieten van ons drankje leren we elkaar beter kennen, ik ben een open boek. Dus vraag maar… šŸ™‚ 

Van lieverlee went de nieuwe, plezierige omgeving, m’n (meestal rode) nagels spelen met knoopjes, broekriemen en ritsen… Ik voel “iets” hard worden in je onderbroek… Waarna ik vraag of je al gespoeld bent en daarna voorstel om lekker op het bed, of op het matras te gaan liggen…

En dan?

Voor je/jullie komst hebben we elkaar al uitgebreid aan de telefoon gesproken, dus ik heb al een goed beeld wat je/jullie wensen zijn…. En  die gaan we waarmaken… šŸ™‚ 

I will do my best,  I Promise… xxx

Kusss  xxx  Chantal