Skip to main content

Hallo allemaal!

Het is vandaag zondag 4 sept.

Ik ben nog aan het bijkomen van een geslaagde nacht met ‘puntmutsjes’, wiet en goddelijkheid. Dat deed ik in het gezelschap van de man die het manuscript een jaar geleden heeft verbeterd. Ik voel een enorme dankbaarheid naar hem en hij voelt dankbaarheid naar mij, omdat ik hem heb kennis laten maken met ‘een andere wereld wat sex betreft’… <3

De 5de druk (550 ex) verscheen dankzij zijn inspanningen maart 2011.  Iemand gaf het boek onlangs een 5-sterren beoordeling en schreef als commentaar: “Stairway to heaven”.

Het ultieme doel van het boek is inderdaad om als een stairway to heaven te fungeren!  Stel je voor dat het lukt!

Het kan lukken!!

Ik heb een nieuwtje: Bij de gedachte over het Vipassana project had ik altijd het gevoel dat het grootschalig moet worden opgezet, als indicatie 100,000 mensen.

Afgelopen week had ik plotseling een ingeving waardoor ik het grootschalige begrijp! Het wordt geen stad met 100,000 inwoners maar een gebied met tientallen, wellicht honderden leefgemeenschappen elk met een eigen uniek profiel.

Conflicten zie ik als energetische zwarte gaten, die kunnen we beter vermijden. Op deze manier zijn er hopelijk geen conflicten.

Ik hoop dat je zal genieten van de blogs…

Liefs,  Shantah

Leave a Reply