Een paar maanden geleden ontving ik een mail van ene Paulo Andreotti, een Italiaan die samen met zijn Spaanse echtgenote Rosa het Swingers hotel Villa Della Asteria runt aan een Spaanse Costa. Het is een “grensoverschrijdend” Swingers hotel, daarom werd ik uitgenodigd om enkele dagen geheel verzorgd en gratis daar te verblijven als mystery quest!

Ik voelde een gelukskreet opkomen, maar besloot achterdochtig te zijn, want ik ben eerder opgelicht via internet. Het e-mailadres klopte, en de website overtuigde mij: Dit Swingers hotel bestaat echt, en woww, Wat een mooi hotel!

Vol enthousiasme las ik de mail meerdere keren, en besloot direct te antwoorden. Impulsief als ik kan zijn. Vol enthousiasme liet ik weten dat ik zeer geïnteresseerd was én per direct beschikbaar, eventueel zelfs morgen, voegde ik toe, en klikte op de enter toets.

Paulo had geschreven dat hij en Rosa zo’n vijf jaar geleden het Swingers Hotel hadden overgenomen. De eerste jaren waren spannend geweest, maar inmiddels draait het Swingers Resort goed, er was een sleur ontstaan, allebei verlangden ze naar “iets”, maar wat?

In ca. vijf pagina’s beschreef Paulo dat ze hadden ontdekt dat ze allebei naar “Sex met een Shemale” verlangden! Al googlend hadden ze foto’s van mij gezien en over mij gelezen, en hadden besloten mij te mailen met het pikante voorstel: Een volledig betaalde reis en verblijf als “grensoverschrijdende” mystery quest in ons Swingers Hotel. Vol spanning wachtten ze op mijn reactie.

Er zaten een paar foto’s bij de e-mail, ik probeerde sex met Paulo en Rosa voor te stellen. Daar, in het hotel, of misschien in de tuin? ‘s Avonds, langs het zwembad, terwijl de Sterren boven onze hoofden Dansten. Mmm… Daarom had ik gelijk gereageerd!… 🙂

De reactie van Paulo verscheen snel, binnen tien minuten. Hij schreef dat ze “over the moon” waren én ze hadden direct m’n vlucht naar Malaga gereserveerd! De dag erop vertrok ik, ‘s middags.

Vanaf het vliegveld nam ik een taxi naar de afgesproken plek, in hartje Malaga. En ‘s avonds zat ik samen met Paulo en Rosa buiten aan een tafeltje in Malaga, te genieten van alles, de omgeving, de tapas en van het gezelschap, want er was direct een klik, een heerlijke, spannende klik.

Pas rond 2:00 arriveerden we in het prachtige hotel. Ik verwachtte drukte, maar nergens zag ik gasten, ook niet in de playroom. Paulo en Rosa straalden van blijdschap terwijl ze in het blauwe licht op het matras voor mij gingen zitten en mij uitnodigend aankeken…

Villa Della Asteria is helaas geen echt hotel, ik heb het verzonnen, met een doel.

Bent u de eigenaar/operator van een Erotische Vakantiebestemming? Bent u geïnteresseerd om mij als “grensoverschrijdende” (mystery) quest te ontvangen in uw Swingers Resort?

Binnenkort kan op deze website mijn spannende reisverslag over uw Erotische Vakantiebestemming verschijnen! Met de mogelijkheid om direct een verblijf te boeken!

Geïnteresseerd? Neem dan aub vrijblijvend vandaag contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *